У Харкові на перехресті перекинувся мікроавтобус і розчавив під собою водія: тіло вирізали через дах (фото, відео)

18 октября 2021 г. в 23:00

У Харкові на перехресті проспекту Архітектора Альошина та вулиці Миру зіткнулися позашляховик та мікроавтобус. Від потужного удару бус перекинувся, водій загинув на місці.

"Дорожньо-траснпортна пригода сталася 17 жовтня близько 21:10. Встановлено, що автомобіль Honda CR-V під керуванням 28-річного водія рухався по проспекту Архітектора Альошина зі сторони вулиці Бібліка в напрямку проспекту Московського. Під час руху сталося зіткнення легковика з мікроавтобусом Renault Mascott, який їхав зі сторони проспекту Індустріального в напрямку вулиці Северина Потоцького. Від отриманих травм 26-річний водій Renault Mascott загинув на місці", - повідомили у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Як уточнили у ГУ ДСНС України у Харківській області, водій мікроавтобусу потрапив під своє ж авто, яке перекинулось набік.

"Внаслідок зіткнення постраждали водій і пасажирка Honda CR-V, 1964 та 1963 років народження. Їх з травмами різного ступеню тяжкості госпіталізовано до Харківської міської клінічної лікарні швидкої невідкладної медичної допомоги", - додалии у пресслужбі ДСНС.

Рятувальники 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини та Аварійно-рятувального загону змили розлите паливо з дороги та за допомогою спеціального гідравлічного рятувального обладнання вилучили тіло 27-річного водія.

Слідчим відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУНП в Харківській області відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого. Причина та усі обставини ДТП встановлюються.

EXMO affiliate program