У Харкові затримали 22-річного вбивцю хлопця і дівчини, чиї тіла були виявлені у квартирі на Салтівці (відео)

4 мая 2021 г. в 17:30

Силовики затримали чоловіка, який вбив хлопця і дівчину в їхній квартирі на Харківській Салтівці. Зловмиснику 22 роки, за однією з версій, на вбивство він пішов через ревнощі.

Як повідомляло ASPI news, у Харкові мати 28-річного чоловіка виявила його закривавлене тіло у квартирі, де він проживав зі своєю дівчиною. Поруч з ним також було виявлено труп і його 22-річної співмешканки. На обох були множинні ножові поранення.

Криваве місиво жінка виявила ввечері в неділю, 2 травня, і відразу зателефонувала в поліцію. На місце прибули оперативники, кінологи та керівництво обласного управління НПУ.

Сьогодні, 4 травня, поліцейські Харкова повідомили, що вбивця молодої пари затриманий. Йому 22 роки, він місцевий житель. Під час затримання він опору не чинив.

Під час санкціонованого обшуку у зловмисника вдома вилучили речові докази, які направлені на експертне дослідження. Наразі йому оголосили про підозру у вчиненні злочину за частиною 2 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Одна з версій - вбивство з ревнощів. Найближчим часом суд обере зловмиснику запобіжний захід. Якщо вина затриманого чоловіка буде доведена в суді, йому загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення. "Ми разом з прокуратурою будемо наполягати на утриманні під вартою без внесення застави", - уточнив глава Харківської поліції.

EXMO affiliate program