У Харкові жінка знайшла у квартирі тіло людини без кінцівок і голови (фото)

23 января 2023 г. в 13:00

Харків’янка прийшла в квартиру свого батька та знайшла там тіло людини без голови та рук. Про страшну знахідку вона 21 січня повідомила у поліцію.

Жінка розповіла, що її 80-річний батько не виходив на зв’язок кілька днів. Донька вирішила навідатися до тата і побачила в його оселі моторошну картину.

Правоохоронці встановили, що батько жінки кілька днів тому спілкувався з новим знайомим – 84-річним чоловіком з сусіднього будинку. Після цього обидвох чоловіків ніхто не бачив. З’ясувалося, що вбитий – це саме новий товариш зниклого чоловіка.

Підозрюваного у вбивстві поліцейські затримали на автобусній зупинці по вулиці Академіка Павлова. Чоловік збирався виїхати з Харкова.

Затриманий розповів, що 19 січня зустрів на вулиці познайомився з чоловіком і запросив його у гості. У квартирі вони влаштували застілля з вживанням алкоголю. Потім чоловіки посварилися, і хазяїн квартири вдарив гостя кілька разів сокирою в обличчя, після чого пішов спати.

«Вранці наступного дня зловмисник побачив, що накоїв, та вирішив позбавитися тіла. Щоб приховати сліди злочину, розчленував тіло. Наступного дня вивіз частини на тачці за межі Харкова та закопав їх на території садової товариства, яке раніше було окуповано ворогом. Після цього зловмисник збирався виїхати на територію іншої області, а потім покинути межі України, однак був затриманий працівниками карного розшуку», - повідомили в Головному управлінні Нацполіції у Харківській області

Поліцейські виявили частини тіла вбитого в тому місці, на яке вказав затриманий.

Чоловіку оголошено про підозру у вбивстві. Йому загрожує покарання у вигляді 15 років тюремного ув’язнення.

gx.net.ua

EXMO affiliate program