У Херсонській області батько ґвалтував своїх малолітніх доньок

25 ноября 2021 г. в 00:02

У Херсонській області 32-річний батько кілька разів зґвалтував своїх малолітніх доньок. Коли одна із дівчат розказала про це матері, чоловік намагався вчинити самогубство.

Про це повідомили в Департаменті карного розшуку.

До поліції Херсонської області звернулась мати дітей та повідомила, що її співмешканець неодноразово ґвалтував своїх малолітніх дочок. Вона про все дізналася після того, як одна з дівчат розповіла їй про насильство

“Чоловіка затримано та повідомлено про підозру за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.152 Кримінального кодексу України”, – йдеться у повідомленні.

За інформацією видання Новий День, це сталося у селі Стара Збурївка. Мати, котра працює прибиральницею на місцевій базі відпочинку, пришла додому. І почула від старшої доньки-п’ятикласниці приголомшливе зізнання: її зґвалтував рідний батько. З подальшої сповіді спливли ще більш шокуючі подробиці. За словами 11-річної дівчинки, і її, і молодшу на рік сестру впродовж двох років (!) той батько домагався. А коли у п’яному вигляді отримав своє, у старшої сестри почалися нестерпні болі. Тож вона вирішила більше не приховувати батькових вихваток, і в усьому зізналися.

Наразі дівчинка знаходиться в лікарні.

hersonweek.net

EXMO affiliate program