У Києві 37-річний безхатченко вбив людину та позбавився тіла. ВІДЕО

28 июня 2021 г. в 23:52

До Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення від киянина про те, що на вулиці Садовій виявлено тіло невідомого чоловіка. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, патрульні поліцейські та лікарі.

Як розповів начальник слідчого відділу Дніпровського управління поліції Богдан Марченко, по прибуттю правоохоронці виявили тіло потерпілого із ознаками насильницької смерті:

«Ми з’ясували, що напередодні між двома знайомими виникла сварка, у ході якої один із чоловіків ножем декілька разів вдарив опонента у груди. Потерпілий одразу помер на місті. Після цього фігурант кинув тіло чоловіка в яму поряд із будівельним майданчиком та закидав його камінням. Ми провели комплекс оперативно-розшукових заходів та встановили особу зловмисника. Ним виявився 37-річний чоловік без постійного місця проживання. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, а ніж вилучили на направили на експертизу».

Слідчі Дніпровського управління поліції розпочали кримінальне провадження. Поліцейські повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочину та подали до суду клопотання про обрання запобіжного заходу. Фігуранту загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

За матеріалами ВК ГУНП у Києві

magnolia-tv.com

EXMO affiliate program