У Києві авто збило жінку на пішохідному переході: водій навіть не гальмував (відео)

23 октября 2020 г. в 02:22

Ризикований обгін, слизька дорога, необачність і відволікання – результатом цього є аварії і жертви, яких могло б і не бути.

На дорозі під Києвом не змогли роз’їхатися Lexus та Renault – траса всіяна уламками, а на дорозі – черга зі швидких. Водій фургону розповідає, що легковик раптово вискочив з-за фури на його смугу. 19-річному пасажиру Renault – сину водія – намертво затисло ногу понівеченим металом. Водія та двох пасажирів Lexus теж забрала швидка.

У Києві неуважний водій збив жінку просто на пішохідному переході. Вона сильно вдарилася головою і відлетіла на асфальт.

У Вінниці шалений BMW залетів на зупинку громадського транспорту. За кермом був 19-річний молодик, у салоні авто – жінка із дитиною. У поліції припускають, що авто на повороті занесло на слизькому після дощу асфальті. У машини навіть розірвалося колесо.

Під Житомиром братською могилою ледь не став рейсовий автобус. Водій виїжджав з сільської дороги, перетинав жваву трасу, аж раптом стався удар – маршрутка зіткнулася з Ford.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program