У Києві блогерка з друзями розгромила готельний номер (ВІДЕО)

1 июня 2021 г. в 18:00

У Києві, у вівторок, 1 червня, блогерка під ніком "ttiisshhiinnaa" разом із компанією влаштувала розгром у номері готелю на вулиці Богдана Хмельницького, 31/27.

Про це повідомляє OBOZREVATEL.

Кадри погрому дівчина опублікувала на своїй сторінці в Instagram. На відеороликах вона лаялась і розпивала спиртні напої, а також палила прямо в ліжку в номері.

Дівчина розмістила кілька сторіз, на яких знято, як вона разом із друзями влаштувала вечірку в готелі. Блогерка підкреслила, що вони зняли два номери. На кадрах видно обписані стіни і дзеркало у ванній кімнаті, залиту брудною водою підлогу і перевернуті меблі.

Потім хлопець на ім'я Сергій зламав ліжко, яке йому нібито не сподобалося. Крім того, в одному з роликів молоді люди намагалися повісити на стіну телевізор, який у підсумку остаточно впав. За словами блогерки, погром влаштувала не вона із Сергієм, а їхні друзі.

Вранці в номер увірвалися спочатку охоронці компанії "Сіріус", а потім і поліція. В результаті Сергія закували в наручники й відвезли в Шевченківське районне відділення Нацполіції. Однак блогерці це не сподобалося і вона записала відеоролики, де звинувачувала правоохоронців у незаконних діях і всіляко ображала їх.

Інформоване джерело повідомило, що дівчину звати Марія і вона живе на Троєщині разом з матір'ю. Їй тільки виповнилося 18 років. Також вона нібито постійно влаштовує погроми і знімає скандальні відео заради популярності.

EXMO affiliate program