У Києві чоловік трощив машини і раптово помер посеред вулиці

14 июня 2019 г. в 01:08

У Києві в ніч на четвер, 13 червня, на Позняках, де в квартирі житлового будинку вибухнула граната, чоловік-дебошир раптово помер посеред вулиці. Про це повідомляє"Інформатор".

За попередньою інформацією, інцидент стався на вулиці Бориса Гмирі, 4. Так, чоловік поводився неадекватно, він ходив по вулиці трощив припарковані машини, кричав, що його вбивають і просив пл допомогу. Перехожі викликали поліцію і спробували зупинити дебошира, проте він продовжував кричати і битися головою об асфальт, тому його утримували, щоб він не завдав шкоди оточуючим.

Прибулі на місце патрульні наділи на чоловіка кайданки, а коли він через кілька хвилин заспокоївся, їх зняли. На місце НП також приїхали і медики і коли вони оглядали чоловіка, він раптово втратив свідомість. Його намагалися реанімувати, проте він помер. Слідів насильницької смерті на тілі не виявили.

За даними видання, особу чоловіка встановили, йому було 45 років. Про смерть чоловіка повідомили його дружині. Вона прийшла на місце трагедії і розповіла, що її чоловік мав проблеми з наркотиками і алкоголем, уточнивши, що за день до НП вони через це посварилися і він пішов в невідомому напрямку.

СЕГОДНЯ

EXMO affiliate program