У Києві чоловік зґвалтував дівчину, зняв це на відео

28 ноября 2019 г. в 23:37

У Києві п'ятеро чоловіків знущалися над дівчиною, знімали це на відео, а один з них зґвалтував потерпілу. Повідомила про це жінка, яка застала свого сина за переглядом даного відео в соціальній мережі. Слідчі почали кримінальне провадження.

Інцидент стався ще в 2014 році. Про це повідомляє Інформатор.

Слідчі почали кримінальні провадження у частині 2 статті 127 (Катування), частини 2 статті 153 (Сексуальне насильство), частини 5 статті 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України, в рамках якого вилучили відеоматеріал, який, згідно з висновком експертів, містив правопорушення з ознаками дитячої порнографії.

Всіх учасників злочину встановили, чотирьох з них затримали, а один встиг втекти до Молдови (Республіка Молдова) і п'ять років переховувався там. За допомогою місцевих колег підозрюваного вдалося затримають. На кордоні його передали українським правоохоронцям.

Конвой доставив затриманого до Києва. Шевченківський районний суд обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави. Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

EXMO affiliate program