У Києві екснардеп із синами влаштував бійку біля елітного ресторану, — ЗМІ (відео)

9 апреля 2024 г. в 07:40

У потасовці загалом брали участь приблизно десять осіб. Депутат розмахував кулаками і нецензурно лаявся. У бійці також брали участь його сини.

У Печерському районі Києва біля одного з елітних ресторанів столиці днями сталася бійка, в який фігурує колишній нардеп Віталій Гудзенко. Про це повідомляє "Телеграф".

У потасовці загалом брали участь приблизно десять осіб. Серед них і екснардеп від "Блоку Петра Порошенка" Віталій Гудзенко. Він розмахував кулаками, нецензурно лаявся і вовтузився з учасниками інциденту. Відео бійки оприлюднили в мережі.

Бійка в районі станції метро "Звіринецька" біля ресторану Fenix, де час від часу відпочиває міська та обласна "еліта".

Що стало причиною бійки та розбірок, невідомо, але за словами очевидців, конфлікт почався всередині ресторану і потім перемістився на вулицю, а учасники розбірок перебували під дією міцних напоїв.

Після розбірок депутат сів в авто зі своїми супутниками і поїхав з місця пригоди. В телеграм-каналах пишуть, що в бійці також брали участь сини екснардепа.

Зазначається, що ресторан Fenix, де відпочивав колишній народний обранець, не самий дешевий у Києві. Ціни на страви тут варіюються від 200 до 3800 гривень.

Як пише Рух "Чесно", колишній нардеп під час своєї каденції грішив "кнопкодавстовом". У 2019 році він балотувався до Верховної Ради по 92 округу (Київська область) як безпартійний самовисуванець, але програв вибори "слузі народу".

focus.ua

EXMO affiliate program