У Києві наркоман порізав батька, який прилетів з Перу на похорони колишньої дружини (відео)

7 июня 2021 г. в 13:18

У Києві гаряча перуанська родина влаштувала сімейні розбірки на ножах. Чоловік приїхав на похорони колишньої дружини до України, натомість сам опинився у лікарні.

Кілька місяців тому жінка померла від тяжкої хвороби. Вона заповіла розвіяти її прах. З Ліми приїхав її колишній чоловік, та за тиждень життя з сином були лише численні сварки. Батько дорікав йому способом життя. Зрештою, після чергового зауваження молодик дуже сильно порізав батька ножем, поки той скривавлений не заховався на балконі.

Молодик знає 4 мови, приїхав до української столиці 15 років тому, жив з матір’ю. Працювати він не хотів. Спочатку зарплати жінки вистачало на двох, але коли та захворіла і грошей не стало - він перетворив життя мами на пекло.

Сусіди розповідають, що молодик сидить на наркотиках, а тому витворяє багато неадекватних речей. Влітку він кидався з вікна пакунками з сіллю і іншими речами у перехожих. Ще у молодика були нав’язливі ідеї: за його словами, його опромінювали радіацією, а ще його батьки змовилися його вбити. Був випадок, коли бідолашна мати ховалась у сусідів, бо син погрожував її вбити.

Квартиру, яку потрощив агресивний молодик, нині намагаються прибрати знайомі родини.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program