У Києві п'яний водій Uber на швидкості протаранив Dacia: постраждали три дівчини (відео)

17 февраля 2020 г. в 15:37

У ніч на 17 лютого в Києві на перехресті вулиць Оноре де Бальзака та Сержа Лифаря сталася серйозна ДТП з постраждалими. Зіткнулися автомобілі Hyundai Accent служби таксі Uber і Dacia Logan. В результаті аварії постраждали три людини.

Про це повідомляє Информатор.

Як розповів водій Dacia, він рухався по Бальзака в бік вулиці Милославській з двома дівчатами у салоні. На перехресті він зупинився, так як загорівся червоний сигнал світлофора. У цей момент чоловік відчув сильний удар. Від удару його машину розвернуло.

Коли водій вийшов на вулицю, то побачив, що в нього врізався Hyundai служби таксі Uber, в якому була дівчина-пасажир. Від удару обидва автомобілі отримали серйозні пошкодження. В результаті зіткнення до лікарні потрапили троє дівчат.

Варто зазначити, що у водія Hyundai були явні ознаки алкогольного сп'яніння, а в салоні його машини лежали пляшки з під алкоголю. Щоб уникнути самосуду, його посадили в патрульний автомобіль, де він заснув.

Під час медичного огляду водій Hyundai пройшов тест на наявність алкоголю в крові. Прилад показав 2,02 проміле. На місці працювали екіпажі поліції, медики та слідчо-оперативна група. Деталі інциденту з'ясовуються

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program