У Києві помітили скандального російського пропагандиста (Відео)

15 октября 2019 г. в 19:18

Російський телеведучий і пропагандист Борис Корчевников приїхав до Києва, де активно фотографується, викладаючи фото у соцмережах.

Як розповідає НАРОДНА ПРАВДА, відео з центру Києва пропагандист опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Зокрема, Корчевников розповів, що сприяє реставрації двох соборів у Києво-Печерській лаврі. Окрему увагу він приділив лікарні з храмом святого Агапіта.

“Колись в ній бували ще наші царі. Потім, за радянських часів, запустіння. Сьогодні ця будівля знову належить Києво-Печерській лаврі, і ми дуже хочемо, щоб тут знову була монастирська лікарня”, – розійшовся пропагандист, ніби забувши, що перебуває не у Росії.

При цьому відомо, що в 2014 році Служба безпеки заборонила Корчевникову і ще деяким російським пропагандистам в’їзд в Україну. У відомстві уточнювали, що термін дії відповідної постанови встановлювався у залежності від прізвища журналіста, а саме від 3 до 5 років. Коли саме у Корчевникова закінчується термін, невідомо. Не виключено, що це вже сталося.

Також пропагандист внесений до бази сайту “Миротворець”.

“Офіційно заборонено в’їзд в Україну через журналістську діяльність, що спрямована на пропаганду війни проти України”, – йдеться в описі на сайті.

narodna-pravda.ua

EXMO affiliate program