У Києві ракета РФ влучила у двоповерховий будинок, є загиблі: фото та відео

24 ноября 2022 г. в 03:30

Вдень 23 листопада росіяни завдали черговий терористичний удар по Києву та інших містах України. Одна з ворожих ракет влучила у двоповерхову будівлю, внаслідок чого загинуло три людини.

Ексклюзивні фото та відео з місця теракту показав OBOZREVATEL. Загалом 23 листопада ворог випустив по столиці 31 ракету, з яких було збито силами ППО 21.

Як видно на світлинах, поруч з місцем влучання немає жодного військового об'єкта, або ж техніки ЗСУ. Російська ракета впала в одну з промислових зон столиці та вбила безвинних людей, які, найімовірніше, працювали поруч.

За словами міського голови Києва Віталія Кличка, наразі відомо про трьох загиблих та 11 постраждалих.

"Троє людей загинули внаслідок сьогоднішнього ракетного обстрілу столиці. Серед них – 17-річна дівчина. Постраждали 11 мешканців столиці. 10 із низ госпіталізували в медзаклади міста. Одному потерпілому медики надали допомогу на місці", – повідомив мер у Telegram.

Нагадаємо, 23 листопада окупанти атакували Київ, Київську, Вінницьку, Полтавську та Дніпропетровську області. Своєю чергою це спричинило екстрені відключення світла в низці регіонів.

EXMO affiliate program