У Києві ревнивець три доби мучив свою співмешканку: бив та застосовував паяльник. Фото

11 мая 2023 г. в 13:30

У Києві затримали чоловіка, який через ревнощі три доби тримав жінку у своїй квартирі та бив її. На тілі потерпілої лікарі виявили опіки від паяльника.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.

Як розповіли правоохоронці, надійшло повідомлення від медиків, про те, що до лікарні було доставлена 30-річна жінка з множинними травмами по всьому тілу. В такому стані медики її виявили у квартирі на вулиці Кубанської України. Як попередньо встановили поліцейські, співмешканець на ґрунті ревнощів до знайомого протягом трьох діб бив потерпілу та застосував до неї паяльник у власному помешканні на Лісовому масиві.

"Ми встановили, що після скоєного зловмисник одразу поїхав шукати собі адвоката. Медики, окрім побоїв, виявили на тілі жінки численні опіки. Слідчі затримали 32-річного чоловіка. Наразі потерпіла перебуває у лікарні", - розповіли в пресслужбі.

За фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, відкрито кримінальне провадження. Затриманному повідомили про підозру, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

obozrevatel.com

EXMO affiliate program