У Києві шахрай всучив клієнту "ляльку" під час обміну 15 тис. доларів. ВІДЕО

22 октября 2019 г. в 17:40

До поліції від 35-річного місцевого мешканця надійшло повідомлення про те, що на вулиці Нижньоюрківська невідомий під приводом обміну валют спробував шахрайським шляхом заволодіти 15 000 доларів США.

Як розповів начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко, працівники карного розшуку зупинили автомобіль таксі, у салоні якого перебував 22-річний пасажир. Під час огляду легковика у багажному відділенні правоохоронці виявили спортивну сумку, в якій знаходились пачки паперових банкнот, ззовні схожих на гривні.

«Так звані «ляльки» були посортовані по номіналах, склеєні банківською стрічкою із відтиском печатки і додатково стягненні пластиковою стяжкою. Молодик пояснив нам, що його нібито попросили забрати цю сумку з однієї адреси і привезти на іншу. Тож ми вирішили перевірити адресу, на яку він прямував», - повідомив начальник управління поліції.

Після отримання згоди від власниці квартири, яку вона на кілька діб здала в оренду чоловіку, правоохоронці провели огляд і виявили предмети, які стали незаперечними речовими доказами. Поліцейські виявили та вилучили кілька мобільних телефонів, а також два ящика сувенірних купюр різного номіналу, апарат для вакуумного пакування, пластикові стяжки, банківські стрічки та печатки.

Згодом поліцейські встановили особу 29-річного фігуранта, який безпосередньо зустрічався з мешканцем Подільського району з приводу обміну 15 тисяч доларів.

Йому оголосили про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Відпрацьовується причетність затриманого до інших аналогічних злочинів на території міста Києва.

magnolia-tv.com

EXMO affiliate program