У Києві шахраї обікрали бізнесменів на 13 мільйонів (відео)

26 февраля 2019 г. в 23:50

У столиці правоохоронці ліквідували міжрегіональну злочинну групу, члени якої привласнили товари підприємців на 13 млн грн. Про це повідомили у департаменті комунікації Національної поліції.

“Правоохоронці встановили, що до складу злочинної організації, створеної громадянином РФ спільно з громадянами України, входили понад 15 осіб. Між ними був чіткий розподіл ролей, зокрема, в злочинній групі були співорганізатори, координатори, диспетчери, а також водії”, – йдеться в повідомленні.

За даними поліції, зловмисники реєструвалися на сайтах автоперевізників та підшукували вантаж для перевезення. При цьому вони використовували нерозмитнені вантажні автомобілі з підробленими номерними знаками. Членам групи заздалегідь підробляли водійські посвідчення та свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів. Зловмисники видавали себе за добросовісних автоперевізників та надавали підприємцям підроблені документи.

Завантажившись товаром, автомобілі зникали, не доставивши вантаж до місця призначення. Реалізацією викраденого майна займалися інші члени злочинної групи. Фігуранти привласнювали побутову техніку, дитячі товари, автозапчастини, тканини, засоби захисту рослин”, – поінформували в Нацполіції.

informator.news

EXMO affiliate program