У Києві сталася різанина: затримали 23-річного молодика

22 сентября 2020 г. в 10:11

На столичній Оболоні 23-річний молодик порізав опонента. Затриманому загрожує до 8 років в'язниці. Про це повідомляє поліція Києва.

На спецлінію 102 надійшло повідомлення від місцевих мешканців про те, що на проспекті Героїв Сталінграду перебуває чоловік з ножовим пораненням. На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції для встановлення обставин події. Свідки розповіли співробітникам поліції, що чоловіки вживали алкогольні напої та згодом між ними виникла сварка, а потім і бійка, під час якої один з них двічі вдарив ножем свого опонента. Співробітники поліції затримали 23-річного правопорушника на місці події.

Встановлено, що молодик раніше не притягувався до кримінальної відповідальності. Його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Оболонським районним судом зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує від п’яти до восьми років ув’язнення.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program