У Києві сталася смертельна ДТП за участю трьох автомобілів

9 января 2020 г. в 01:13

У Голосіївському районі Києва сталася ДТП, внаслідок якої водій загинув, а пасажирку госпіталізовано. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

"Столичні поліцейські встановлюють обставини смертельної автопригоди у Голосіївському районі. Внаслідок події загинув водій Mercedes, пасажирку Hyundai госпіталізовано, водія BMW затримано. На місці працюють правоохоронці та встановлюють обставини й причини дорожньо-транспортної пригоди", - йдеться у повідомленні.

За інформацією поліції, ДТП сталася сьогодні у Голосіївському районі. Встановлено, що водій BMW виконував поворот з вулиці Бурмистенка на Васильківську. Внаслідок маневру він зіткнувся з Mercedes, який їхав по головній дорозі вулиці Васильківська, і його відкинуло на авто Hyundai.

"Через отримані травми водій Mercedes загинув до приїзду лікарів. Також з травмою грудної клітини до лікарні госпіталізовано пасажирку авто Hyundai. Водія автомобіля BMW затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

УНН

EXMO affiliate program