У Києві сталася стрілянина біля кінотеатру "Жовтень", порушники затримані поліцією (Відео)

6 июля 2020 г. в 22:27

У Києві сталася чергова стрілянина. Цього разу місце дії "бойовика" було біля кінотеатру "Жовтень", розташованого на Подолі.

Про це повідомила Патрульна поліція. Розбірки відбувалися в понеділок, 6 липня, близько 5 години ранку. Поліцейські повідомили, що на місці події сталася бійка зі стріляниною.

У поліції повідомили, що між двома чоловічими компаніями стався конфлікт, під час якого двоє чоловіків побили молодіжну компанію і стріляли по них з пістолета. Під час спілкування з правоохоронцями зазначені чоловіки вели себе агресивно.

Затримання здійснювалося із застосуванням сили і надяганням на порушників наручників. На одного з них інспектори склали протоколи за статтею 185, а саме - злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, а також постанову за частиною 1 статті 178 (розпивання алкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) КуоАП. На місце події прибула слідчо-оперативна група для надання правової кваліфікації дій громадян.

Пізніше "Київ оперативний" в Телеграм-каналі опублікував відео затримання "стрільців". Один з чоловіків голосно нецензурно висловлювався і погрожував поліцейським якимось покаранням. У пабліку зазначили, що чоловіки підійшли до компанії хлопців і зробили їм зауваження щодо гучної поведінки.

"Слово за слово і чоловіки дістали пістолети і почали стріляти. Коли прибули правоохоронці - чоловіки намагалися задути копів газом, але не дуже вийшло", - пише "Київ оперативний".

aspi.com

EXMO affiliate program