У Києві TikTok-блогер грубо облаяв захисника України, якого хотів "пранканути": деталі скандалу та відео

1 мая 2023 г. в 12:30

У центрі Києва пранкер з TikTok Сурік Черкезов грубо образив українського військового під час зйомки відео для соцмережі. Захисник не захотів брати участь в розіграші, у відповідь на це блогер почав агресивно спілкуватися з військовим та навіть послав його. Тіктокер виклав невдале відео в мережу, але замість лайків отримав критику та скандал, який швидко розгорівся у неділю, 30 квітня.

Так, на відео помітно, як блогер підійшов на вулиці до незнайомого чоловіка з елементами військової форми та почав свій недолугий пранк. Чоловікові явно не сподобалося те, що відбувається, але тіктокер вирішив не зупиняти.

"- Валеро, брате, привіт. Ми вчора з тобою бухали.

- Який я тобі Валера?.. Яке ми з тобою бухали, дядьку? Я воював", - чути на відео.

Ймовірно, блогер очікував, що воїн підтримає його "легенду" й нібито "прикриє" перед дівчиною, яка весь час стояла поруч та теж брала участь в розіграші. Коли пранк не вдався, Сурік розізлився та наїхав на чоловіка.

"Ти серйозно? І що?... Ти не міг мене спасти перед дівчиною? Ти розумієш, що ведеться відеоспостереження? Давай, йди нах*й звідси", - заявив блогер.

Після публікації відео блогер досить швидко поплатився за образу військового. За кілька годин у мережі з'явилося відео, де невідомі нібито знайшли жартівника та змусили його перепрошувати. Ці ж кадри Сурік виклав у своєму Instagram у stories.

Потім блогер записав відео, де розповів, що його били нібито 8 людей та змусили ще зібрати гроші на пікап для ЗСУ. Тіктокер також заявив, що підіймає економіку України, його брати воюють, тому буде шукати кривдників.

Однак те відео не допомогло залагодити ситуацію, тому через деякий час Сурік записав нове, на якому просив вибачення перед усіма військовими ЗСУ за свій вчинок, особливо перепрошував у того самого бійця, якого образив. Під кінець хлопець також заявив, що відкриває збір на купівлю пікапа для українських захисників.

"Сталася ситуація, у якій я був 100% не правий. Я розумію, що це було огидно з моєї сторони. Я хочу особисто попросити вибачення перед всіма військовими, які побачили цей позор. Хочу особисто попросити вибачення саме перед цим військовим (з відео - ред.). Якщо ти мене бачиш, я прошу вибачення в тебе. Надалі, якщо це можливо, я б хотів зустрітися та вибачитися ще раз. Моя поведінка бала недопустимою", - заявив блогер.

informator.ua

EXMO affiliate program