У Києві в пожежі загинув професор Академії наук України

19 октября 2021 г. в 23:59

У вівторок вдень, 19 жовтня, на вул. Семашка, 21, у Святошинському районі Києва в одній з квартир багатоповерхового будинку через коротке замикання сталася пожежа. Загинули дві людини.

Пожежа сталася на восьмому поверсі дев'ятиповерхівки в чотирикімнатній квартирі на вулиці Семашка, де знаходилися 91-річний чоловік та 86-річна жінка. Про це інформує пресслужба ДСНС.

Пожежники прибули на місце інциденту, зрізали двері та почали гасити вогонь. В ході гасіння було виявлено тіла двох загиблих осіб. Рятувальникам знадобилося близько години, щоб загасити вогонь на площі у 10 кв.м. На місці події працювало 4 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 16 чоловік особового складу.

ЗМІ повідомляють, що у вогні загинув професор, доктор фізико-математичних наук Юлій Мільман, який 60 років пропрацював у системі Академії наук України.

ASPI news інформувало, що у Києві в приватному будинку у пожежі загинув чоловік. Він не зумів вибратися з вогняної пастки. Нагадаємо, що чоловік намагався себе підпалити поблизу будівлі Офісу Президента.

aspi.com.ua

EXMO affiliate program