У Києві водій елітного авто заблокував рух швидкої, яка везла дворічну дитину в реанімацію. Відео

31 июля 2023 г. в 07:00

В одному з районів Києва стався кричущий випадок за участю автомобіля швидкої допомоги та легковика Cadillac Escalade. Водій елітної машини перекрив рух спецтранспорту лікарів, які везли дитину в реанімацію.

Про це повідомили в соціальних мережах. Подія сталась на вулиці Олени Теліги (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки).

"Київ. Чоловіка на елітному Cadillac Escalade обурила швидка із сиреною в його вільному ряді. Лікарі везли дворічну дитину з судомами в реанімацію", – йдеться в повідомленні.

На опублікованому відео можна побачити, що водій автомобіля перекрив рух спецтранспорту медиків у крайній лівій смузі, а потім вийшов, щоб "розібратись" із лікарями. Чоловік підійшов та намагався з’ясовувати стосунки, проте потім майже одразу, почувши про дитину, пішов назад до своєї машини.

Варто додати що, згідно з ПДР у разі наближення транспортного засобу з увімкненим синім проблисковим маячком та (або) спеціальним звуковим сигналом водії інших машин, які можуть створювати йому перешкоду для руху, зобов’язані дати йому дорогу. Відповідно до частини 3 статті 122 КУпАП, винному загрожує адміністративна відповідальність у вигляді штрафу у розмірі 680 гривень.

На відео наявна нецензурна лексика!

obozrevatel.com

EXMO affiliate program