У Києві водій Таврії скоїв подвійну ДТП, в якій розбив чотири іномарки (відео)

25 декабря 2020 г. в 16:10

У Києві неадекватний водій влаштував "забіг" трасою, скоївши дві дорожньо-транспортні пригоди, в яких протаранив чотири солідних іномарки. Втім, порушник не став чекати претензій від водіїв інших авто, кинув машину і втік.

Про це повідомив 25 грудня у Facebook "Київ Оперативний". Повідомляється, що водій ЗАЗ рухався в районі Повітрофлотського проспекту. Водночас у попутному напрямку рухалися автомобілі Peugeot і Renault. Повідомляється, що водій ЗАЗ з невідомих причин таранить ззаду Peugeot, а потім і Renault.

Пригоди "запорожця" на цьому не закінчилися. Водій направив своє чудо-авто в ще дві іномарки: Audi і Mercedes. Друга ДТП сталася вже в 500 метрах від Солом'янської площі.

В аваріях, крім машин, постраждалих немає. Після скоєння другої ДТП водій кинув свою Таврію і побіг вбік Солом'янської площі.

"Правоохоронці з'ясували прикмети порушника і зараз шукають його. Мабуть, для водія краще (і безпечніше) буде, якщо першими його знайдуть правоохоронці, а не водії, машини яких він розбив", - зазначив автор повідомлення.

aspi.com.ua

EXMO affiliate program