У Києві за розповсюджувача кокаїну серед елітних клієнтів внесли заставу, — ЗМІ

16 октября 2020 г. в 12:37

У столиці під заставу відпустили постачальника кокаїну елітним клієнтам. Про це повідомляє паблік "Київ оперативний".

Зазначається, що 13.10 співробітники ГУ СБУ у місті Києві затримали громадян, яких обгрунтовано підозрюють у продажі кокаїну на території Києва та Київської області. Кокаїн затримані збували переважно в елітних нічних клубах та на закритих елітних вечірках. Вони мали базу постійних клієнтів, яким збували заборенені наркотичні речовини за готівку.

Щомісяця організатор угруповання у середньому отримував понад 50 тисяч доларів США від незаконного збуту наркотиків. Точні суми «прибутків» наркоділків наразі встановлюються.

Оперативники спецслужби задокументували кілька фактів збуту зловмисниками заборонених речовин.

Затримали учасників групи за місцями проживання в Оболонському і Дніпровському районах столиці, а також у Бориспільському районі Київщини. Під час обшуків правоохоронці вилучили підготовлені до збуту кокаїн, амфетамін, канабіс, банківські картки, мобільні телефони та ноутбуки. Виявлені речі долучено до доказової бази розслідування.

Провадження розпочато за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

За даними пабліку, ватажком банди виявився Юрко Чернецький, за якого внесли заставу у розмірі 2 мільйони гривень.

"Нічне життя елітних вечірок не може припинятися, а тому сьогодні хтось вніс заставу за "кокаїнового розповсюджувача", тепер він на волі", - йдеться у повідомленні.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program