У Києві зарізали поліцейську, її тіло знайшли під балконом будинку (відео)

7 марта 2021 г. в 18:40

Столичні поліцейські сьогодні вночі виявили тіло жінки з ознаками насильницької смерті у Дарницькому районі міста. Про це повідомляє Поліція Києва.

"Сьогодні близько 03.00 години до поліції Києва надійшло повідомлення про те, що у Дарницькому районі столиці на вулиці Бажана виявлено тіло невідомої без ознак життя. Наряд поліції, який прибув за адресою, виявив тіло жінки з ознаками насильницької смерті", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляють Вартові Еспресо, загибла була співробітницею правоохоронних органів. На вигляд їй близько 35 років. Жінка померла від ножового поранення.

За даними dtp.kiev.ua, поруч з тілом нібито знайшли поліцейське посвідчення. Проте чи належить воно їй, наразі не відомо. Поліція на місці події нічого не коментує.

Увага! Відео містить сцени насилля.

Тіло виявили під балконами житлового будинку. На місці вбивства працюють криміналісти, кінологи та слідчо-оперативна група.

За даним фактом слідчим управлінням столичного главку відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі на місці події працюють слідчі, кінологи та інші профільні служби.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program