​ У Києві затримали грабіжників, які напали на перехожого

8 апреля 2020 г. в 18:21

У Києві поліція затримала двох грабіжників, які напали вночі на чоловіка. Зловмисники помітили чоловіка в магазині, простежили за ним, а потім пограбували його в безлюдному місці, повідомили в поліції Києва.

Так, повідомлення про пограбування чоловіка на проспекті Героїв Сталінграда надійшло по спецлінії 102 близько п'ятої години ранку. Потерпілий розповів правоохоронцям, що він зайшов до магазину, а потім по дорозі додому на нього ззаду напали двоє невідомих. Вони побили чоловіка, а потім забрали у нього сумку з телефоном, гаманцем і особистими речами.

Оперативники проаналізували записи з камер відеоспостереження, встановлених в торговому залі магазину, і через кілька годин затримали двох чоловіків, підозрюваних в пограбуванні.

Зараз обидва правопорушники затримані. Ними виявилися ніде не працюючі жителі столиці – 26-ти і 27-ми років. При поверхневій перевірці в кишені одного з них знайшли смартфон, який впізнав потерпілий. Інші викрадені речі оперативники виявили в сміттєвому баку неподалік місця нападу.

Фігурантам повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. За скоєне їм загрожує до шести років тюремного ув'язнення.

Слідчі подали клопотання до Оболонського районного суду столиці для обрання зловмисникам запобіжного заходу.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program