У Києві затримали небезпечних грабіжниць (фото)

10 сентября 2020 г. в 13:45

У Києві затримали нахабних грабіжниць, які застосовували психотропну речовину, щоб обікрасти чоловіка.

Про це повідомляє поліція Києва.

Зазначається, що ввечері до 41-річного чоловіка на вулиці Сиваській підійшли двоє жінок та запропонували випити, на що він погодився. Під час спільного відпочинку зловмисниці підсипали у напій нового знайомого лікарський препарат, після чого чоловік втратив свідомість.

Скориставшись ситуацією, правопорушниці відібрали у своєї жертви гроші, банківські картки, ювелірну прикрасу та мобільні телефони. Дії жінок помітили працівники оперативно-пошукового відділу столичної поліції, які перебували на відпрацюванні району, та зупинили їх для перевірки. Під час поверхневого огляду в них виявили речі, які їм не належали та медичний препарат.

Потерпілого з сильним отруєнням госпіталізували у лікарню, а зловмисниць затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – 48-річна жінка, яка раніше судима за крадіжки і шахрайство та 25-річна дівчина, яка притягувалася до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Затриманим повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Суд обрав їм запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави.

Також працівники поліції перевіряють причетність зловмисниць до скоєння аналогічних злочинів на території столиці.

Триває досудове розслідування.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program