У Києві злочинець полював на жінок

16 сентября 2020 г. в 18:04

У Києві затримали шахрая, який ошукував довірливих жінок. Про це повідомляє столична поліція.

Зазначається, що 26-річна потерпіла познайомилися із чоловіком, який під час спілкування запропонував випити чаю. На власному автомобілі киянки вони під’їхали до однієї з автозаправних станцій та чоловік придбав напій. Після вживання чаю жінка втратила свідомість, а вранці виявила відсутність грошей та двох мобільних телефонів.

Повідомляється, що злочинцем виявився 32-річний мешканець Києва. У ході невідкладних обшуків в автомобілі та за місцем проживання затриманого правоохоронці вилучили речові докази, які підтверджують його причетність до кримінального правопорушення. Серед вилучених речей також сильнодіюча медична речовина, яку, ймовірно, застосовував підозрюваний. Потерпілу доставили до медичного закладу для відбору зразків крові та призначено низку відповідних експертиз.

Слідчі Дарницького управління поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні нападу з метою заволодіння чужим майном, поєднаного із насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу та розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. На час проведення досудового розслідування підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Фігуранту загрожує від трьох до семи років тюремного ув’язнення.

Правоохоронці мають підстави вважати, що у такий спосіб чоловік скоїв не один злочин. Відтак у ході досудового розслідування поліцейські встановлюватимуть причетність підозрюваного до аналогічних злочинів на території столиці та за її межами.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program