У Краматорську чоловік зґвалтував 13-річну дівчинку

18 ноября 2020 г. в 04:01

Краматорчанин під вигаданим приводом примусив малолітню піти з ним у безлюдне місце, де зґвалтував її. Про це повідомляє місцева поліція.

У Краматорську злочин було скоєно 31 липня 2020 року. Слідчі встановили, що 30-річний мешканець, перебуваючи на березі водоймища поблизу с. Веселе, побачив 13-річну дівчину, яка проводила дозвілля у компанії однолітків.

Зловмисник ввів неповнолітніх в оману та під вигаданим приводом – нібито для перевірки на ознаки алкогольного сп’яніння, потягнув дівчину за руки до найближчого яру, де, погрожуючи застосуванням фізичного насильства, зґвалтував її.

Тільки у жовтні до поліції звернулася бабуся потерпілої, коли онука у відвертій розмові розповіла про факт зґвалтування.

Оперативники та слідчі провели необхідні розшукові заходи та зібрали доказову базу, аби притягнути фігуранта до кримінальної відповідальності. Наразі чоловік переховується від слідства.

Йому під процесуальним керівництвом прокуратури заочно повідомлено про підозру за ч.4 ст.152 «Зґвалтування малолітньої» Кримінального кодексу України та ряду інших злочинів.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program