У Криму помер зрадник України: з'явилися фото пособника окупантів

16 мая 2019 г. в 23:04

В окупованому Севастополі помер зрадник України, який в 2014 році після анексії Росією Криму перейшов на бік окупантів. Про це повідомив у Facebook офіцер Збройних сил Анатолій Штефан "Штірліц".

За його словами, безславне "бригада-200" (знищені бойовики, російські найманці та зрадники України) поповнилася черговим бійцем 14 травня.

"Помер Ігор Петров – один з активних пособників окупантів, який в 2014 році очолював створене Росією злочинне терористичне угрупування "Народна дружина "Рубіж", – повідомив "Штірліц".

Також в Україні Петров перебував в розшуку. Йому інкримінувалося ст.260 ч. 2 – створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності, що карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.

Нагадаємо, днями на Донбасі найманець з Росії отримав жорсткий вирок суду. Росіянин воював проти української армії на боці бойовиків "ДНР", за що тепер буде довго за ґратами – суд прирік його до 10 років ув'язнення.

А тим часом на фронті противник не припиняє військові провокації. У той день, 14 травня, проросійські бойовики 11 разів обстріляли позиції ЗСУ, застосувавши при цьому заборонене "Мінськом" озброєння – ЗСУ зазнали втрат.

СЕГОДНЯ

EXMO affiliate program