У Кривому Розі – масштабна пожежа у багатоповерхівці: загинула жінка, врятовано 17 людей (відео)

9 мая 2023 г. в 23:00

Під час гасіння вогню пожежники врятували 17 людей, із них 7 дітей. Трьох людей госпіталізували з діагнозом отруєння продуктами горіння. На жаль, внаслідок займання загинула жінка

Учора, 8 травня, у Кривому Розі сталося займання у багатоповерховому житловому будинку, внаслідок якого загинула жінка. Пригода сталася близько 15:39 у дев'ятиповерховій будівлі на вулиці Миколи Світальського в районі Покровського. Вогонь спалахнув у квартирі на другому поверсі, з вікон почали вириватися стовпи диму. На місце події негайно прибули місцеві рятувальники.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Дніпропетровської області.

Під час гасіння вогню пожежники врятували 17 людей, із них 7 дітей. Трьох людей госпіталізували з діагнозом отруєння продуктами горіння. Також внаслідок трагедії загинула жінка, 1945 року народження.

Внаслідок займання на другому поверсі постраждала однокімнатна квартира, домашні речі пошкодив вогонь. Пожежа охопила близько 30 квадратних метрів площі. Рятувальники приборкували вогонь понад годину, до ліквідації полум'я було задіяно 31 рятувальника.

stopcor.org

EXMO affiliate program