У Кривому Розі засудили подружжя, яке знімало порнографію зі своєю малолітньою донькою

8 августа 2020 г. в 00:04

Жовтневий районний суд засудив до 12 років 6 місяців позбавлення волі подружжя, яке знімало порно зі своєю малолітньою донькою 2013 року народження. Про це повідомляє пресслужба Жовтневого районного суду міста Кривий Ріг.

“Колегією суддів Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу ухвалено вирок подружжю, за обвинуваченням у злочинах проти статевої свободи та статевої недоторканості, вчинених стосовно їхньої малолітньої дочки. Чоловіка та жінку визнано винними у злочинах за наступними статтями Кримінального кодексу України: 149 “Торгівля людьми”, 152 “Зґвалтування”, 153 “Сексуальне насильство”, 156 “Розбещення неповнолітніх” та 301 “Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів”. Судовим розглядом встановлено, що в період з 06 червня 2016 року до 13 червня 2018 року обвинувачені, за попередньою змовою між собою, проживаючи в орендованих квартирах міст Полтава та Кривий Ріг, створювали твори порнографічного характеру з примушуванням до участі у їх виготовленні своєї дочки 2013 року народження”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що готові відеоматеріали обвинувачені розповсюджували у мережі Інтернет та розсилали користувачам месенджеру “Telegram” на платній основі. Крім цього, під час відеодзвінків з абонентами месенджеру “Skype”, заздалегідь отримавши від них гроші на електронні рахунки, подружжя обвинувачених транслювали дитячу порнографію.

“В судовому засіданні обвинувачені визнали вину у скоєних злочинах та щиро розкаялися. Колегія суддів, з урахуванням всіх обставин скоєних злочинів та осіб обвинувачених, призначила кожному з них покарання у виді 12 років 6 місяців позбавлення волі”, - розповіли в прокуратурі.

Наразі вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений до Дніпровського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Вирок суду від 5 серпня 2020 року.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program