У Квасилові біля магазину обстріляли автівку (ФОТО)

9 августа 2022 г. в 08:58

Ввечері, 6 серпня у Квасилові біля магазину на вулиці Молодіжній невідома особа обстріляли автівку 21-річного чоловіка.

У пресслужбі Поліції Рівненської області повідомили, що заявник із знайомою перебували в салоні припаркованої на стоянці автівки марки «Mercedes Benz». Попередньо відомо, що стріляли з пневматичної зброї. Внаслідок пострілу, пошкоджено заднє скло транспортного засобу. Ніхто, на щастя, не постраждав.

У місцевій фейсбук-спільноті заявник, Олег Онищук просить усіх небайдужих людей, що мають будь-яку інформацію, причетну до цієї ситуації, повідомити йому або поліцейським. Допис подаємо без змін.

“Доброго дня усім . Зараз такий час , що всім треба згуртовуватись і перемагати ворога, стати однією родиною, але як то кажуть – «В сім‘ї не без урода»!

06.08.2022р о 22:15 смт.Квасилів …я під‘їхав на своїй машині до парковки супермаркету «Наш край» , посидівши 3-5 хв в машині разом із дівчиною, ми ледь не оглохли та геть підскочили від пострілу у машину! Дуже повезло , що куля не зачепила нас!

Вийшовши, ми побачили , що в машині простріляне заднє скло багажнику (прикріплюю фото)та нікого навкруги не було!!

Постріл був ймовірно з 34 дому !!!

Таких випадків вже нараховано більше 6!!!

На тому ж самому місці , на тій самій парковці !

Сьогодні він стріляє у машини , а завтра вже буде стріляти у людей!”.

Відомості за цим фактом зареєстровані у Журналі єдиного обліку про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

Наразі поліцейські встановлюють усі обставини події, свідків, завдані збитки та причетних до скоєного осіб. За результатами проведеної першочергової перевірки прийматиметься відповідне процесуальне рішення.

rivne.online

EXMO affiliate program