У легіоні "Свобода Росії" заявили, що після Бєлгорода звільнятимуть Крим (відео)

10 июня 2023 г. в 18:17

Командир ЛСР "Цезар" заявив, що визволення Криму — справа честі, оскільки окупація України розпочалася саме з півострова.

Легіон "Свобода Росії" та "Російський добровольчий корпус" готові звільняти окупований росіянами у 2014 році Крим. Про це заявив командир ЛСР із позивним "Цезар" в ефірі телемарафону.

За його словами, звільнення Криму для тих, хто бореться із режимом президента РФ Володимира Путіна, є справою честі. Адже саме із півострова розпочалася окупація українських територій.

"Ми обов'язково там з'явимося", — сказав "Цезар".

Він також зазначив, що ЛСР має широку мережу інформаторів не тільки на території Росії, а й на окупованих територіях, зокрема і в Криму. Вони передають інформацію про місцезнаходження російських військових.

Щодо Бєлгородської області РФ, то, за словами представника ЛСР, її обстрілюють ЗС РФ. Місцеві жителі втомилися від війни, тож там треба провести миротворчу місію. За його словами, командування Росії має дилему, бо воно не знає, кого послати на Бєлгородщину: погано підготовлених мобілізованих чи досвідчених військових, які потрібні на інших ділянках фронту.

"Там спостерігається параліч управління. Вже тиждень триває операція. Серйозних успіхів у російських силовиків немає", — сказав Цезар.

focus.ua

EXMO affiliate program