У легіоні "Свобода России" показали, як РФ обстрілює Бєлгородську область, і запропонували евакуацію в Україну. ВІДЕО

4 июня 2023 г. в 13:00

Російські війська обстрілюють територію своєї Бєлгородської області, намагаючись завдати удару по добровольцях легіону "Свобода Росії" та Російського добровольчого корпусу. Путінські вояки просто поливають вогнем населені пункти, незважаючи на цивільне населення.

Про це повідомили бійці легіону, опублікувавши відповідне відео, інформує uainfo.org.

Зазначається, що артилерійських ударів 3 червня вже було завдано по населених пунктах Шебекіно, Нова Таволжанка, Муром та інших.

Крім того, як зазначили добровольці, до району бойових дій для проведення інформаційних операцій було перекинуто спеціальний чеченський "тікток-підрозділ" "Ахмат".

"Маскуючись під воїнів Ічкерії, ці актори майстерно вміють імітувати ведення бойових дій і захоплення населених пунктів, водночас залишаючись глибоко в тилу", – саркастично зауважили легіонери.

Вони запропонували жителям Бєлгородщини евакуюватися вглиб України для отримання притулку та задоволення всіх необхідних базових потреб. Зазначається, що відповідні гуманітарні коридори узгоджено з українським командуванням.

"Для цього треба підійти до представників легіону "Свобода Росії" або Російського добровольчого корпусу та попросити про притулок", – повідомили в легіоні.

EXMO affiliate program