У людей закінчаться заощадження і тоді для влади настане час X – російський дисидент про економічну ситуацію в РФ (відео)

8 апреля 2020 г. в 18:59

Путін заявив, що всі підприємці мають платити працівникам на час карантину, проте звідки брати гроші ніхто не знає, розповів Олександр Подрабінек.

Дисидент, журналіст та правозахисник Олександр Подрабінек в ефірі програми "ІнфоВечір" на "5 каналі" розповів про економічну ситуацію в Росії, у зв'язку з пандемією коронавірусу.

"Економічна ситуація стрімко погіршується, і буде це робити доки буде продовжуватися пандемія і карантин. Позачинялися багато підприємств середнього і малого бізнесу, які підтримують людей роботою. Люди залишилися без неї, але Путін оголосив, що всі підприємці мають платити працівникам, коли вони знаходяться на карантині", – сказав Подрабінек.

Він додав: "З яких це грошей будуть брати ніхто не знає. Є такий жарт, що Путін прийшов в бар і сказав: "Пригощаю всіх за рахунок закладу". Приблизно так виходить. Ситуація буде погіршуватися, і в підсумку в людей закінчаться заощадження і тоді для влади настане час X".

Дивіться повне відео розмови за посиланням:

EXMO affiliate program