У Луганську маніяк у військовій формі вбив та зґвалтував 8 жінок: "поліція" його шукати не збирається

31 июля 2022 г. в 17:25

"Правоохоронці" покривають вбивцю та кажуть, що його жертви загинули від алкогольної чи наркотичної інтоксикації

В окупованому Луганську почав орудувати серійний вбивця та ґвалтівник, який полює на самотніх жінок. За словами місцевих жителів, останнім часом він позбавив життя вісьмох дівчат, але місцева "поліція" не надто старанна з його пошуками, оскільки є підозра, що він прибув до міста разом із російськими військовими.

Історією поділилася в соцмережі Твіттер місцева мешканка, яка пише під нікнеймом "йдіть нах*й". За її словами, днями цей нелюд убив її подругу у кварталі Жукова, де вона винаймала житло.

"Місцеві кажуть, що це вже 8-ма жертва. Деяких знайшли на східних кварталах, і кілька саме на кв. Жукова, їх не визнали вбитими, списували або на алкогольну, або наркотичну інтоксикацію, або на серцевий напад та інше", — написала вона.

Одна з жертв маніяка змогла описати нападника, як високого, світловолосого і худорлявого чоловіка в камуфляжній формі.

За словами авторки посту, батьків Аліни викликали "поліцейські" і повідомили, що їхню доньку знайшли мертвою без слідів фізичного насильства, а потім почали тиснути на них питаннями про те, чи не зловживала вона алкоголем чи наркотиками.

Батьків дівчини спочатку не пускали в морг, але вони все ж таки змогли туди потрапити.

"Я бачила фото з моргу, побите обличчя, волосяна частина голови теж у подряпинах, схоже ніби її тягли за ноги, поламані нігті. Ми не знаємо чи було зґвалтування тому, що зі слів органів і насильства не було…вони щось сказали про приспущені труси і все", — написала авторка повідомлення і додала, що у підсумку у висновках написали, що причина смерті невідома.

Вона також доклала скриншоти повідомлень з місцевих телеграм-каналів, які повідомляють, що керівництво місцевої "поліції" порадило "не надто старатися" з пошуками злочинця, оскільки сподівається, що відбудеться ротація і маніяк поїде з іншими військовими. А ось пошуки та затримання російського солдата можуть стати причиною гучного скандалу.

telegraf.com.ua

EXMO affiliate program