У Мелітополі дівчина зірвала триколор у кафе – за "наругу" їй загрожує в'язниця (відео)

14 мая 2023 г. в 21:30

Через понад рік російської окупації у місцевих жителів починають здавати нерви. Деякі вже не в силах приховувати свою неприязнь до країни-агресора.

Масово зривати, а часом і палити, прапори рф жителі Мелітопольщини стали ще минулого літа. У квітні, м'яко кажучи, неприємно окупантам зробила 16-річна мешканка селища Приазовське - підліток витерла ноги об триколор, записала ролик і виклала його в інтернеті.

На початку травня продемонструвала свою нелюбов до "руського міра" ще одна мешканка Мелітопольського району. Виходячи з кафе, дівчина зірвала триколор, що висів на стіні, і кинула його на підлогу. На жаль, цей момент потрапив у камеру спостереження закладу.

"Пильний" директор повідомив про інцидент в окупаційну поліцію, і незабаром "зловмисницю" знайшли. Рашисти видали все так, нібито зробила це 25-річна мешканка Мелітопольщини не через те, що їй уже остогиднув їхній "руській мір", а тому що посварилася з директором кафе.

Поліцаї провели з дівчиною "профілактичну бесіду", змусили на камеру "покаятися у скоєному" та підтвердити вигадану ними легенду.

- Соромно, бо цим нікому нічого не доведеш, тільки собі гірше зробила... Прапор узагалі ні до чого був до моїх особистих неприязних стосунків, припустімо, до тієї людини, тому так, каюся, - проговорила на камеру дівчина.

Крім того, щодо українки загарбники можуть порушити кримінальну справу за статтею 329 КК рф за наругу над державними символами рф, санкції якої передбачають до року позбавлення волі.

ria-m.tv

EXMO affiliate program