У Мелітополі юні зрадниці допомагають російській пропаганді (відео)

1 апреля 2023 г. в 09:00

Рашисти, які захопили Мелітопольщину, не упускають жодної нагоди, щоб дискредитувати українську армію та законно обрану владу.

Російські пропагандисти ніяк не заспокояться через "бавовну", яка завітала до тимчасово окупованого міста 27 березня. Нагадаємо, після п'яти вибухів суттєво постраждали кілька будівель у різних мікрорайонах, які загарбники перетворили на свої військові бази. Зокрема, зруйновано одне крило технічної школи, де військові рф облаштували свою казарму, під фундамент знесено ще одну частину будівлі, частково зруйновано центральний офіс ДСБ.

ЗСУ як завжди відпрацювали з ювелірною точністю - сусідня будівля автомоторного технікуму залишилася неушкодженою і ніхто з учнів не постраждав. Але пропагандисти зі шкіри геть лізуть, доводячи, що удар було завдано прицільно по навчальному закладу, де перебували діти.

Для цих цілей рашисти активно використовують молодь. Так, у мережі з'явилося відео, на якому Аміна Гончаренко зі страждальницьким виглядом розповідає на камеру, як Україну дратує те, що молоді люди "розвиваються, їздять на форуми і формують своє світле майбутнє разом із росією".

Доповнила слова юної пропагандистки і недоблогерка Мирослава Бутенко. Варто зазначити, що дівчина непогано впоралася із завданням своїх рашистських кураторів, заявивши, що українська влада зганяє всю свою злість на простих мешканцях нашого регіону. За її словами, Україна заздрить благополуччю "звільнених" територій, тож робить усе, щоб порушити мирне і щасливе життя.

- І знаєте, що я зрозуміла? Їх просто бісить. Бісить те, що ми платимо низьку ціну за комунальні послуги, бісить, що в нашому місті будують дороги, бісить, що ми будуємо школи і дитячі садки, - сказала на камеру Мирослава.

Що ж, для любителів "руського міра" розповіді цих юних створінь, які так рано перейшли на бік зла, напевно, здадуться вельми переконливими. Чого не скажеш про людей розсудливих, які за рік російської окупації регіону вже ситі по горло їхніми низькими цінами, псевдоремонтами та іншими принадами "звільнення".

ria-m.tv

EXMO affiliate program