У Мелітополі колишній поліцейський керує російською "юнармією" місцевих студентів (фото, відео)

1 апреля 2023 г. в 18:18

У Мелітополі зсучені поліцейські, де тільки не прилаштовуються в команді окупаційної влади.

Один із колишніх дільничних, який у перші місяці окупації, встиг стати "зіркою" рашаТВ, прилаштувався до юнармійців.

Йдеться про Максима Лозицького. Кар'єрист із колишніх дільничних Мелітопольського міськрайонного управління поліції вступив до фейкового вишу - МДУ, щоб вибитися в начальники. І сьогодні вже прилаштувався ближче до псевдо-ректора садиста, який бере участь у тортурах мелітопольських полонених, Андрія Чуйкова.

На стадіоні Спартак імені Олега Олексенка, зрадники влаштували на камеру пропагандистів чергове шоу із загоном юнармійців "Альфа".

Чуйков, до речі, є керівником Запорізького обласного штабу дитячої військової організації "Юнармія" - аналог "гітлерюгенду".

А Лозицький у нього в підмайстрах. На шикуванні Лозицький, немов закоренілий працівник КПРС, дякував шефу за цінні подарунки юнармійцям - сумки. Подарунок символічний і дуже необхідний з урахуванням наближення контрнаступу. До того ж, кажуть, товар цей дуже дефіцитний, бо в більшості мелітопольських "колобків" чемоданний настрій.

Щодо персони Лозицького, то колишні товариші по службі характеризують його як ледачого і норовливого співробітника, який прагне влади. Свою перевагу над іншими він демонстрував і до війни. Під час пандемії коронавірусу Лозицький входив до групи поліцейських, які обходили бізнесменів і перевіряли наявність довідок про вакцинацію проти коронавірусу (без них, як відомо, працювати в Мелітополі заборонялося). Лозицький тоді відзначився тим, що на прохання підприємця показати свою довідку про вакцинацію, відповів відмовою, мотивуючи її лаконічно: "Тому що я представник влади".

Уже після війни цей представник української влади різко переметнувся на бік ворога, поповнивши лави народної міліції. І навіть більше того, став пропагандистом «русского мира» і першопрохідцем - отримав російський паспорт і змінив українське громадянство на російське. Не важливо, що набрехав з три короби для кремлівських журналістів. А як інакше доріжку собі в окупаційну владу пробити, подумав Лозицький і давай вигадувати.

На камеру він розповів, як 8 років мріяв стати росіянином. Усе б нічого, от тільки у 2014 році Максиму Лозицькому було всього 13 років і в такому юному віці він, явно, не замислювався про зміну громадянства.

Також кіноляпу припустилися пропагандисти путіна, які на першому відео заявили, що документи городян на отримання російських паспортів розглядатимуть 3 місяці, а на другому - видали паспорти вже 11 червня. Як у прискореній кінозйомці вийшло.

Прудкому рашисту Лозицькому не завадило б згадати, чим закінчилася служба на окупантів у колеги Сергія Сковирка (заступника начальника дільничних російської поліції). Цього зрадника добряче "сковирнули" партизани - підірвали дорогою до автомобіля, який він заради обережності залишав біля пожежної частини в надії, що його не замінують. Але в Мелітополі іноді вибухають і дерева.

ria-m.tv

EXMO affiliate program