У Мелітополі окупанти вигнали підприємців із заводу і вивозять усе з Палацу творчості (відео)

4 июня 2023 г. в 21:00

Активні будівельні роботи в Мелітополі відбуваються в приміщенні колишнього заводу "Продмаш" на вулиці Горького якраз напроти ТЦ "Епіцентр".

Усіх бізнесменів, які орендували цехи в цій будівлі, а це були здебільшого дрібні машинобудівники, окупанти вигнали. Обладнання демонтують.

Цех сьогодні заставлений будівельним риштуванням і там ведуться оздоблювальні роботи. Як це виглядає, мелітопольці показали в соціальних мережах.

Багато хто задається питанням, що задумали рашисти цього разу побудувати поруч з окупаційним МРЕВ ДАІ. Одна з версій, озвучена, давно, до речі, представниками окупаційної влади, замість розвитку промисловості та відродження заводів, чим так хизуються пропагандисти, насправді рашисти вирішили збудувати музей військової слави. Нібито хочуть відповідати тому високому статусу, яким Мелітополь наділив путін восени минулого року.

А ми на пам'ятаємо, що в листопаді 2022 року президент РФ Володимир Путін підписав указ про присвоєння Мелітополю (Запорізька область) і Маріуполю почесного звання "Місто військової слави".

А оскільки старий президент рф дуже любить символізм, місцеві гауляйтери вирішив створити музей військової слави в цеху одного із заводів до 23 жовтня - Дня визволення міста.

Не виключено, що експонатами цього "мавзолею" стануть мумії загиблих рашистів Дугіної, Сушка та інших мертвих пропагандистів і гауляйтерів "русского міра", чиї портрети вже зображені на муралах по всьому місту.

Є ще одна версія - окупант зібрався тікати і в спішному порядку демонтує промислове обладнання.

До речі, дивні речі відбуваються сьогодні і в Палаці творчості дітей та юнацтва (колишній Палац піонерів) на вулиці Михайла Грушевського поруч із виконкомом міськради та одним зі штабів т.в.о. губернатора Є. Балицького. Із Палацу вивезли все: аж до іграшок, костюмів, пюпітерів. Залишилися голі стіни.

ria-m.tv

EXMO affiliate program