У Мелітополі у підлітка в руках вибухнула пляшка

2 января 2019 г. в 23:55

У Мелітополі розваги підлітків з піротехникою закінчилися нещасним випадком - в руках у хлопчика розірвалася пляшка від шампанського з петардою всередині.

Інцидент стався в новорічну ніч в міському парку, де підлітки розважалися, кидаючи петарди. Один з хлопців кинув петарду в скляну пляшку з-під шампанського, а викинути її не встиг

За словами очевидців, пляшка розірвалася біля обличчя хлопця. На місце події оперативно прибули медики швидкої допомоги, які госпіталізували потерпілого.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як в Запоріжжі через кинуту з вулиці петарду спалахнула серйозна пожежа в квартирі на другому поверсі житлової багатоповерхівки. Господиня встигла покинути палаюче приміщення, але вогонь завдав чималих збитків.

А в Нікополі двоє дітей постраждали через вибух петарди. Хлопчики - п'ятнадцяти і дев'яти років - знайшли її на вулиці старший - підпалив гніт, і петарда розірвалася прямо у нього в руках. Підлітку обпекло руки і обличчя. У молодшого - травми очей. Обох - госпіталізували.

В Києві 10-річна дівчинка отримала травму ноги в новорічну ніч. Невідомі викинули з балкона петарду, яка вибухнула біля ніг дитини.

СЕГОДНЯ

EXMO affiliate program