У мережі з'явилося відео вибуху в Донецьку (Відео)

22 сентября 2018 г. в 11:54

З'явилося відео з місця вибуху, який стався у Донецьку

У п'ятницю, 21 вересня, в окупованому Донецьку прогримів потужний вибух. Трагедія сталася близько 15:00 у мікрорайоні Текстильник біля самого входу в хлібний магазин на зупинці "Шахта №19". Як видно на кадрах опублікованого в мережі відео, в приміщенні магазину панує повна розруха.

Сепаратистські засоби масової інформації повідомляють, що в результаті вибуху сильно постраждала одна з кількох торгових точок. В будівлі магазину практично нічого не вціліло. Все що було на вітринах впало і розбилося.

Жінка, яка працює в магазині по сусідству і яка стала свідком вибуху, розповіла, що її торгова точка теж постраждала. Продавець вважає, що вибух стався від чогось горючого, але, судячи з відео, зовні в приміщеннях не помітні сліди загоряння. Свідок також пояснила, що значні пошкодження отримав чоловік-продавець. Також вона бачила жінку зі слідами опіків.

Мешканці Донецька у соціальних мережах публікують фото і відео з місця події, а також коментують вибух. "Нічого собі хтось за хлібцем сходив… Наскільки я знаю, хліб не здатний вибухнути. Невже знову макаки з гранатами?", - пишуть донеччани.

znaj.ua

EXMO affiliate program