У Миколаєві знайшли мертвим молоде подружжя

11 января 2019 г. в 06:40

Увечері в середу, 9 січня в Миколаєві від отруєння чадним газом загинули чоловік і дружина. Про це повідомляють "Новости N"

У поліцію зателефонувала жінка, яка повідомила, що тільки що їй зателефонував її брат Олег та повідомив, що вони з дружиною відчувають себе дуже погано, після цього зв'язок перервався.

Поліцейські виїхали за адресою вул. Образцова, 3, паралельно викликав бригаду швидкої допомоги. На дзвінки і стукіт у двері ніхто не відчиняв.

Розуміючи екстреність ситуації, поліцейські, не чекаючи ДСНС, зламали двері і в задимленій квартирі виявили лежачу без свідомості молоду пару. Постраждалі ще подавали ознаки життя, тому їх витягли на сходову клітку і медики приступили до надання допомоги. Однак спроби якимось чином реанімувати чоловіка і жінку виявилися безуспішними - обидва померли.

Як з'ясувалося пізніше, молода подружня пара знімала тут квартиру. За повідомленням сусідів, в цій квартирі давно були проблеми з газовою колонкою - про це говорили попередні мешканці. По всій видимості, саме ця обставина стала причиною смерті молодого подружжя.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program