У Москві почалися масові звільнення лікарів через вакцинацію від COVID-19 - соцмережі (відео)

3 декабря 2020 г. в 16:10

Лікарів примушують робити щеплення від коронавірусу під загрозою звільнення, стверджує Марина Литвинович.

У міській поліклініці №3 міста Москви лікаря під загрозою звільнення змушують проходити вакцинацію від COVID-19. З цієї причини фахівці почали масово звільнятися.

Про це пише юрист, член Громадської спостережної комісії міста Москви Марина Литвинович на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook у середу, 2 грудня.

"У московських поліклініках почали масово звільнятися лікарі - через обов'язкове щеплення на коронавірус. Лікарі не хочуть робити щеплення, а їх змушують під загрозою звільнення", - написала Литвинович, приклавши відповідні скріншоти, за якими можна помітити, що фахівці не хочуть робити щеплення.

Також вона поділилася відео активістки Марії Чуприної, яка розповіла, що ще на початку року головлікарем поліклініки №3 Москви стала лікар, депутат від Єдиної Росії Олена Самишина. За словами Чуприної, з однієї з філій поліклініки звільнилося 11 лікарів (на скріншоті відео показано, що усього поліклініку залишили 30 фахівців, - ред.). Причина звільнення - невідома, проте 2 жовтня з'явився наказ про обов'язкову вакцинацію проти COVID-19.

https://virus.glavred.info

EXMO affiliate program