У Одесі бізнесмен-наркоман уявив себе Богом, викрав авто та влаштував 4 ДТП із потерпілими (відео)

28 октября 2020 г. в 22:00

У Одесі чоловік викрав позашляховик Subaru, влаштував кілька ДТП та протаранив поліцейську машину. У аваріях постраждали три людини, які опинилися на лікарняних ліжках.

Під час втечі неадекват протаранив паркан Коледжу економіки та права, але на цьому не зупинився. Він врізався у Renault, водія якого довелося госпіталізувати. На перехоплення виїхали патрульні, але і їм дісталося.

Свій шлях шалений водій закінчив на території Академії сухопутних військ, куди авто влетіло на всіх парах: врізалось в пам’ятник, потім в дерево і спалахнуло. Шокованим військовим довелося гасити автомобіль, водія дістали практично неушкодженим. Тут же він заявив, що у нього вселився Господь Бог, його дух Ісус Христос.

Неадеквата звати Володимир Гула, він власник того самого кафе, біля якого викрав авто. На його сторінці у соцмережі можна знайти багато цікавого – він називає себе Фрейдом і навіть психокоректором. Самопроголошений спаситель скоїв щонайменше 4 ДТП. До того ж, як повідомили у поліції, гульвіса під амфетаміном відправив на лікарняні ліжка двох копів.

nnovosti.info

EXMO affiliate program