У Підмосков'ї будують ще один палац Путіна. Як він виглядає – відео

26 июля 2021 г. в 09:12

У президента Росії Володимира Путіна є відразу кілька палаців. І це – крім чотирьох офіційних, державних резиденцій. Один із них ще будується, він знаходиться у Підмосков'ї. У Кремлі вже відповіли, нібито нічого не знають про ці хороми.

Новини "Сьогодні" розбиралися, що ж це за новобудова.

Масштабне будівництво розгорнуто в Ново-Огарьово в Підмосков'ї. Однак комплекс зсередини росіяни бачили лише по-телевізору. Ймовірна кінцева вартість будівництва – 50 млрд рублів, тобто майже 700 млн доларів. На території чотири величезні споруди – готель, лікарня, спортивної комплекс і котедж.

Міжнародний оглядач Іван Яковина говорить, що лікарню побудували, ймовірно, через те, що Путін часто хворіє і йому потрібно лікуватися. Однак його не лікуватимуть російські лікарі.

"Лікарів привезуть з-за кордону, їм треба десь жити. Гостьовий будинок, як я припускаю, і як кажуть самі робітники, будується для Михайла Мішустіна, нинішнього прем'єр-міністра, який буде наступником, і Путін мабуть хоче, що б на той момент, коли йому буде важко, Мішустін був поруч", – сказав він.

EXMO affiliate program