У Польщі двох українців звинувачують у зґвалтуванні дівчини під час вечірки: що відомо

6 января 2021 г. в 23:08

18-річна жителька польського міста Глівіце звинуватила двох українців у зґвалтуванні. Поліція заарештувала 26-річного чоловіка, ще один підозрюваний у справі перебуває під наглядом правоохоронців.

За словами постраждалої, зґвалтування трапилося в новорічну ніч під час спільного святкування. Про це інформує Onet.pl.

Прессекретар поліції Глівіце Марек Сломські повідомив, що 18-річна громадянка Польщі та двоє українців разом святкували Новий рік в одній з квартир.

За запитом поліції та прокуратури було заарештовано 26-річного громадянина України, який хитрощами зґвалтував 18-річну місцеву жительку,

– заявив Сломські.

Ще одного чоловіка було взято під нагляд правоохоронців.

Втім у поліції наголосили, що не розкриватимуть жодних додаткових подробиць, зважаючи на характер цієї справи.

За неофіційною інформацією, чоловіки підлили жертві алкоголь, а потім скоїли сексуальне насилля щодо неї.

Довідка. Згідно з Кримінальним кодексом Польщі, якщо провину підозрюваного доведуть, йому загрожує позбавлення волі на строк від 2 до 12 років.

Останні інциденти з українцями в Польщі у 2021 році: що відомо

У Вроцлаві 3 січня 2021 року п'яний українець напав з ножем на свого земляка. Згодом 28-річний хлопець спробував атакувати поліцейських, які приїхали на виклик.

Також у Вроцлаві 2 січня трапилася пожежа в одній з квартир житлового будинку. Внаслідок інциденту загинув 30-річний чоловік з України .

Крім цього, 2 січня туристи з України провалилися під кригу на озері Морське Око в Польських Татрах. На щастя, українцям вдалося врятуватися.

24tv.ua

EXMO affiliate program