У Полтаві на Алмазному розстріляли джип: поліцейські шукають жертв і нападників (ВІДЕО)

20 мая 2020 г. в 13:08

Увечері 18 травня журналіст 0532.uaготував матеріал про роботу поліції. Офіцери Дмитро Васильєвим та Ігор Щербань о 19:00 заступили на патрулювання, а кореспондент нашого видання робив репортаж про їх роботу.

Близько 21:00 патрульні отримали від чергового повідомлення про стрільбу у районі вулиці Юрія Кондратюка у мікрорайоні Алмазний. Виклик прийняли кілька екіпажів патрульних, у тому числі – наш.

Незабаром патрульним повідомили, що на вулиці Героїв Сталінграду виявили покинутий джип із пробитим колесом. Наш автомобіль відправився за вказаною адресою. На узбіччі вулиці дійсно знаходився позашляховик «Міцубісі Паджеро». У автомобіля було спущено праве переднє колесо. Також на дверях та на задньому склі автомобіля були отвори, схожі на сліди від куль.

У цей же час інший екіпаж патрульних на вулиці Великотирнівській виявив покинутий мікроавтобус «Мерседес».

Як вдалося встановити поліцейським по гарячих слідах, невідомі особи, які рухалися у мікроавтобусі «Мерседес», обстріляли позашляховик «Міцубісі». Особи, що перебували у джипі, намагалися втекти на авто із простреленим колесом. Потім залишили його на вулиці Героїв Сталінграду та пересіли у інший автомобіль. Свідки, які телефонували до поліції, повідомили, що це був седан сірого кольору.

Наразі і нападників, і людей із позашляховика розшукують правоохоронці.

-Звернень до лікарень не було. Потерпілих немає. Зараз продовжуються оперативно-розшукові заходи, – повідомив речник поліції Полтавської області Юрій Сулаєв.

0532.ua

EXMO affiliate program